29 maj 2017

Jag deltog under Vetenskapsfestivalen i Göteborg (13 – 14 maj) under rubriken Det kan alltid bli värre i ett scensamtal om pessimismens framfart med samtalspartners Henrik Ekengren Oscarsson (Prof, Statsvetenskap) och Ida Hallgren (Psykolog, doktorand, Filosofi, lingvistik och vetenskapsteori).


26 oktober 2016

Vinner GULD i seriebokskategorin i tävlingen Kolla!  för min bok Det kan alltid bli värre. Juryns motivering: ”Ett samlat grepp om den superneurotiska samtidsmänniskan. Tecknaren uttrycker sig väl i många tekniker, från foto till kollapsat broderi. Träffsäkert och roligt för en säkerligen stor, och behövande, målgrupp.”  Kolla 2016.

Vinner även Publikens pris för Orka Torka, motståndsinspiration från Facebookgruppen Family living – the true story.


27 maj 2016

Boken Mensen, en antologi om mens i ord och bild släpps i Norge på Gyldendal förlag. Jag deltar med broderi.


18 mars 2016

Jag deltar i samtal och scenframträdanden och författarsamtal på Leipzig bokmässa med min bok Family Living, den ostädade sanningen, som översatts till tyska för Edition Moderne förlag med titeln Family living, die ungeschönte Wahrheit.

editionmoderne.ch


11 mars 2016

Statens Medieråd ger ut ett pedagogiskt material till BVC-centralerna i Sverige, vilket är ett underlag för samtal med småbarnsföräldrar och barns och föräldrars medieanvändning. Jag skapar bildkort att diskutera utifrån.

Statens Medieråd


31 december 2015

Ett nära fyra år samarbete med it-företaget Knowit avslutas. Kvar finns en seriebok som jag och manusförfattare Stefan Thungren skapat: Dom kallar oss it-konsulter.

www.knowit.se